Taide astuu kotiin

grafia13_susannaventografia13_susannavento3grafia13_susannavento2grafia13_susannavento4

Perjantai-iltana ne saapuivat, reilu viikko sitten hankkimani taidegrafiikat. Ja jos teokset olivat upeita jo ennalta, kyllä kehystys vielä teki ihmeistä. Kauniit raamit nostavat teoksen esille, mutta samalla antaa suojan näille herkille kaunokaisille.

Minulla on nyt kolme elämäni ensimmäistä taidegrafiikkatyötä kotona:

Matti Hintikka: Radalla 2010, litography

Elina Sipilä: Peikonpoika 2015, litography

Kaisu Sirviö: Kesälauantai 2017, litography

Muista lapsuudestani mummolan seinän kauniin kukka-asetelmamaalauksen. Voin edelleen kuvailla tarkasti ne siniset orvokit siinä pienessä savimaljakossa – niin monet kerrat lapsen katseeni niitä ihaili. Annoin tuo viimeisimmän Kesälauantai työn äidilleni syntymäpäivälahjaksi, jotta tytöt saavat myös mummolassa katsella kukkia. Kuva-aihehan on kuin mökiltämme suoraan, ihana kesäinen niittykukkakimppu.

Joululahjavinkki! Grafia13-verkkokaupausta on helppo aloittaa taidehankinnat, jos galleriat vielä vähän kuumottavat. Hintahaitari töille on 150-1000 euroa. Teokset syntyvät Helsingin Kivipainossa Vanhalla Talvitiellä, jossa järjestetään myös avoimet ovet 16.12. 11.00-17:00. Sinne vain rohkeasti katsomaan, kuinka työt syntyvät. Helsingin kivipaino / Helsinki Litho, Vanha Talvitie 9, avoinna sopimuksen mukaan 050 511 3590 – Kaisu.

One thought on “Taide astuu kotiin

Leave a Reply