Stockmann Magazine – ei mikään mainoslehti

StockmannMagazine_GOLD2_STELTON_RT_AdobeRGB_300ppiStockmannMagazine_GOLD3_MK_RT_AdobeRGB_300ppiStockmannMagazine_GOLD4_JENSEN_KARTELL_RT_AdobeRGB_300ppiStockmannMagazine_GOLD5_DIOR_RT_AdobeRGB_300ppiStockmannMagazine_GOLD1_TH_Watch_RT_AdobeRGB_300ppiStockmannMagazine_GOLD6_COACH_RT_NEW_AdobeRGB_300ppi
Syyskuussa Stockmann julkaisi ensimmäisen numeron omasta lifestylelehdestään. Myymälässä jaettava laatulehti ei ole katalogi tai mainoslehti, vaan ensiluokkainen aikakauslehti. Vastaavia kansainvälisiä julkaisuja ovat esimerkiksi Net-a-Porterin Porter-lehti ja John Lewisin Edition. Lehteä vetää kovalla ammattitaidolla aiemmin Trendin ja Lily.fi:n päätoimittajana toiminut Jenni Lieto.
Tällä viikolla Stockmannille saapui lehden toinen numero, luonnollisesti jouluisemmalla teemalla. Pääsin osaksi tekijäkaartia ja teinkin lehteen kaksi juttua. Riikka Kantinkosken kanssa luotiin tunnelmajuttu, joka tarjoaa niin sisustus- kuin koristeluideoita joulukotiin. Christian Jakoleffin kanssa mentiin artsummalle puolelle ja Voilà – tässä teille ihasteltavaksi täyttä kultaa!

Client: Stockmann Magazine (jaetaan myymölöissä)

Styling Susanna Vento

Photos Christian Jakowleff

One thought on “Stockmann Magazine – ei mikään mainoslehti

  1. Pah, nyt kyllä on pakko kommentoida, että vähän huvittavaa tämä bloggareiden kilpaa hihkuma”ei ole mikään mainoslehti vaan ihan oikea aikakaysilehti” Hain kyseisen lehden kotiini jopa vähän innoissani, mutta oikeesti! Jutut on lyhyitä enkä kyllä tajua miten tää nyt poikkee mainoslehdestä? Kaikkihan on lehdessä kaupan. Ja toki se on tarkoituskin, mutta ihan pöljää väittää tätä oikeaksi lehdeksi, ärsyttää.

Leave a Reply