Kuvakilpailu – Sinun termarihetkesi

stelton_susannavento2stelton_susannavento
Paljon onnea 40-vuotias! Tänä vuonna Stelton juhlii klassikoksi muodostunutta EM77-termoskannua. Erik Magnussenin suunnittelema termari on monelle tuttu tyylikkäistä toimistoista, mutta nykyään myös yhä useammasta kodista. Kätevä kippikorkki mahdollistaa termarin avautumisen ja juoman kaatamisen yhdellä kädellä. Patentoidun kaatomekanismin lisäksi termarin mukana tulee tiivis kierrekorkki, jos kannun kanssa haluaa retkeilemään.

Synttärisankari lähetti minulle ikioman kannun, ja saan haastaa sen myötä teidät seuraajani Stelton-kilpailuun. #EM77aroundtheworld -kampanja näyttää miltä tämä klassikko näyttää missäkin päin maailmaa. Suomalaiset Stelton-fanit, kuvatkaa teidän EM77-termarihetkenne ja voitte voittaa uuden metallinhohtoisen juhlamallin (arvo noin 125 e). Lataa kuva instagramiin hästäkeillä:

#EM77aroundtheworld
#Stelton
#EM77
#erikmagnussen
#MyEM77
#vacuumjug
#sponsored
@steltondesign

Juhlamalli EM77-termoskannu metallinhohtoväreissä – musta, tummanruskea ja tummansininen.

Yhteistyössä: Varpunen ja Stelton

Leave a Reply