Tikkurilan uusi Minerals-värikokoelma nyt julki

Tikkurila Susanna Vento ColorNow kotipaletti 1Tikkurila Susanna Vento ColorNow kotipaletti 3Tikkurila Susanna Vento ColorNow kotipaletti 7

matri1_lowNäyttökuva 2017-11-02 kello 7.09.01

ADEA_thebotanicshelf12

Hei sinnikkäät IG-seuraajani, jotka olette odottaneet kotimme uusia maalisävyjä – nyt koitti se päivä! Tänään julkistetaan Tikkurilan uusi Minerals-värikokoelma sekä vuoden väri. Tänään ilmestyy myös uusi Color Now 2018 -lehti, jonka saa tilata ILMAISEKSI täältä, ja jossa pääsee sukeltamaan syvälle uuteen värikokoelmaan.

Olin jälleen mukana Tikkurilan Color Now 2018 -lehden teossa ja pääsin käsiksi vuoden 2018 värikarttaan heti raadin päätöksen jälkeen. Sujautin keväällä väriliuskat taskuun, ja olen nyt testannut ja kylvänyt tätä ihanaa kartastoa niin kotona kuin töissä. Näin teidän kuluttajien on helpompi mieltää, miltä nuo kaikki kauniit sävyt näyttävätkään ilmielävinä.

Värikartan inspiroimana meillä alkoi kotona hurja maalausurakka, jolloin kävimme läpi kaikki kodin pinnat kattoja lukuun ottamatta. Olisko siitä edellisestä kaikkien pintojen maalauksesta kulunut viisi vuotta ja se kyllä näkyi varsinkin aurinkoisina päivinä – lähmäisiä seiniä ja kulahtanut lattia. Nyt uutta pehmeämmän sävyistä kotia värittävät seinissä Y487 Piazza, lattioissa V484 Ajopuu, kynnyksissä M476 Rooibos ja tyttöjen huoneessa H456 Himmeli. Ruokailutilan safarituolin puuosat maalasin värikartan Y500 Takorauta-sävyllä. Teetätin samalla tuoliin uuden tyynyn – vinkki muuten huippuverhoiljaan: Laatuverhoomo Popelka. Kaikki sävyt löytyvät uudesta Minerals -värikokoelmasta. Kodin maalausurakan lisäksi tuota Y487 Piazza-sävyä näki moni myös Habitaressa. Matrin lempeä makuuhuoneosasto oli maalattu samaisella sävyllä. Asuntomessuilla sekä Adean markkinointikuvassa esittelin ihanan räätälöidyn viininpunaisen – sen taasen saa tilattua maalikoneen äärellä koodilla 194J. Kyseessä on erikoissävy, ja sävytyskaava ei ainakaan tässä vaiheessa ole siis automaattisesti maaliliikkeiden sävytyskoneessa. Se pitää osata kertoa, kun maalia etsitään koneen äärellä. Siis todella exclusive! Kyseinen sävy ei kuulu Minerals-kokoelmaan, se on Susanna Vento & Tikkurila oma mikstuura.

 

Tein Color Now -lehteen myös innostavan keittiömaalausjutun, jossa palautimme kerrostalokeittiöön tyylikkään ja talon aikakautta kunniottavan ilmeen. Maaliuudistuksen lisäksi valikoin teille valmiiksi muutamia keittiön kaapistoihin kauniisti sopivia sävyjä. Muutoksesta ja keittiövärikartasta voi lukea lisää täältä.

All the paints // Tikkurila

Safari chair upholstery // Popelka

La Lampe Gras -wall lamp // Room21

Pholc mobil 3 lamp // Room21

Tyttöjen huoneen naulakko ja kori // Tiirinkosken tehdas

Tyttöjen Vino-peili // Lokal

Leave a Reply