Mini Rodini Home -mallisto nyt TREssä

minirodinihome_susannavento

No nythän näitä kivoja sisustusuutisia tupsahtelee tuon tuosta – niin ekologiselta kantilta kuin uusien myymälien avautumisten suhteen. Kävelin tänään Robaa pitkin ja huomasin yhteen ikkunaan ilmestyneen Mini Rodini Home -tarrat. No mutta mitä ihmettä ja hurraa! Ja sen kun siitä kotia pääsin, niin oven takana odotti Mini Rodinin hevosaiheinen pussilakanasetti.

Mini Rodinin lastenvaatteet ovat hullaannuttaneet äitejä jo vuosien ajan, mutta nyt saamme iloksemme myös sarjan sisustusmalliston. Home-mallisto sisältää makuupusseja, tyynyliinoja, päiväpeittoja ja pussilakanasettejä kahdessa koossa. Malliston printit ovat Mini Rodinin luovan johtajan ja perustajan Cassandra Rhodin suunnittelemia. Malliston tuotteet on valmistettu 100% luomupuuvillasta, joka on GOTS- ja Reilu kauppa -sertifioitua.

Home-mallisto tulee myyntiin tänään 26. lokakuuta TREhen, joulukuussa Mini Rodini avaa tuon Iso-Roban myymälän. Helsingin myymälä on merkin ensimmäinen Ruotsin ulkopuolella sijaitseva kauppa.

Mini Rodini Home -mallisto // TRE (Mikonkatu 6)

Leave a Reply