Glögikausi korkattu

lapinmaria_susannavento
Onko siellä muita, jotka aloittaa glögin juomisen lokakuussa? Perinteisen glögin juominen tuo ihanasti joulutunnelmaa, mutta joillekin se saattaa olla hieman outoa juoda joulujuomaa lokakuussa ja vielä loppiaisen jälkeen.

Nyt Lapin Maria pelastaa meidän glöginautiskelijat ihanilla uusilla mauilla, jotka sopivat lyömättömästi jo syksyn flunssakauteen ja helmikuun paukkupakkasiin. Maria poimii marjansa Lapin metsistä ja luomuviljelmiltä, joissa ei käytetä kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Siksi Mariassa maistuu puhdas luonto.

Glögiskenessä nämä uutuudet vievät ehdottomasti myös Kaunein Glögi -pullo tittelin ja syrjäyttää nyt kyllä Hans Välimäen vuosikertaglögit, joita aiemmin ainakin allekirjoittanut pullofanaatikko on haalinut.

Tyrni- ja inkivääriglögit // Lapin Maria

Leave a Reply