Vegaaninen raparperiviini

rhurab_wine_susannavento

rhubarb_wine_susannavento

Terveiset Mallorcalta, joka oli lämmin ja lempeä. Eilen kotiuduttiin, ja ilta ja hidas sunnuntai on nyt mennyt pyykkisavotassa ja nukkuessa. Viikolla oli ovemme taakse ilmestynyt kiinnostava lähetys: raparperikuohuviinipullo ja vielä vegaaninen sellainen.  Jos nyt olisi joku oikein juhlan aihe, niin tuota maistaisin enemmän kuin mielelläni, varsinkin tuo raparperi kuulostaa mielenkiintoiselta. Katsoin, että kyseistä kuohuviiniä oli saapunut jo joihinkin Alkoihin, joten testatkaa te, jotka tykkäätte enemmän kilistellä. Mä keskityn kombutchaan ja nautin sen noista styleistä Samujin kuohuviinilaseita. Raparperipullon taidan viedä ihanalle naapurille, joka lupasi minulle lainaksi heidän kuntopyörää. Polvi alkaa nimittäin olla täysissä kuntoutusvalmiuksissa. Kuule kohta täällä poljetaan niin ettei mitä!

Abavas Rhubarb Sparkling // Alko

Samuji kuohuviinilasit // Stockmann

 

Leave a Reply