Vastuullista valoa

sugar_kouhia_susannavento2sugar_kouhia_susannavento3sugar_kouhia_susannavento

Sugar Helsinki vilahtelee tuon tuosta monissa IG- ja blogijutuissani, ja teistä suurin osa varmasti tietää mikä Sugar oikein on. Sugar Helsinki on kestäviin ja ekologisiin arvoihin keskittyvä pr-toimisto, joka pitää toimittajat ja bloggaajat kartalla vastuullisista tuotemerkeistä ja palveluista – tiedottaa meille siis mitä kaikkea uutta tuolla saralla ilmestyy.
Nyt Sugar ei ole enää vain meidän tiedonjakajien ilona vaan viime viikolla he lanseerasivat ensimmäisen oman vastuullisesti tuotetun malliston, joka on Sugar storen kautta kaikkien saatavilla. Mallistoon kuuluu kaksi luomupuuvillaista t-paitaa, tuoksukynttilöitä ja käsintehtyjä hopeakoruja. Sain tänään omaksi tuon täysin luonnollisen ja kasvipohjaisen tuoksukynttilän, jonka pohjamassa on sekoitus soijavahaa ja kookosöljyä. Kynttilässä on käytetty vain 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä, ja kaunis pahvirasia on valmistettu 100% kierrätetystä kartongista. Keraamiset kynttiläastiat on tehty kotimaisen Raaka Rå kanssa.

Tuoksuvahtoehtoja on kaksi:

vaaleanpunainen Galaxy – sitruunaruoho, bergamotti ja ylang-ylang
valkoinen White light – rosmariini, vetiverheinä ja seetri

Kynttilät ja muut tuotteet ovat ostettavissa Sugar storessa

Leave a Reply