Mitä enemmän vuosia, sitä vähemmän meikkiä

everydayminerals_susannavento

Silmiin sattuu, kun näen paksut peiteainekerrokset, kovat rajaukset ja hurjat kulmat – varsinkin ikääntyvillä kasvoilla. On tietenkin tilaisuuksia, mitkä vaativat vähän kovempaa ehostamista, mutta nyt puhun ihan siitä arkimeikistä.

Tietenkin ajankäyttö vaikuttaa meikkaustyyliin. Minulla aamuinen 5 minuuttia omaa aikaa on toisinaan työn takana. Sen aikana muistutan päälle pukemisesta, vitamiinin otosta ja hampaiden harjauksesta vähintään 8 kertaa. Mutta toisaalta lapsettomina päivinä pyrin hoitamaan tuon homman samassa ajassa, tuo meikkaaminen kun ei ole ikinä ollut minun lempipuuhaa. (never say never, nyt kun sanon ääneen, niin kohta tuuttaan tunnin meikkitutoraaleja teille, ha haa)

Olen siirtynyt pikkuhiljaa luonnonkosmetiikkaan myös meikkien saralla, muutamat ei niin luomut kulkevat edelleen meikkipakissa. Toki kun luonnonkosmetiikasta löytyvät yhtä hyvät korvaajat, vaihdan salettiin. Sain viikolla Sugarilta ihastuttavan meikkierän syksyyn. Juuri nyt olen testannut tuota Everyday Mineralsin meikkipohjaa, mikä tasoittaa todella kauniisti ihon kirjavuudet, mutta on samalla luonnollinen ja kuultava. Ja silkinhimmeä, which is nice! Tämä on just niin hyvä arkimeikkiin, kun tällä ei voi tössiä läikkiä tai rajoja pimeässä ja kiireessä. Samasta sarjasta minulla on poskipuna: Girls’s best friend – sellainen kaunis vähän oranssihtava pinkki. Mulla on siis tuollainen 4 meikin arkiehostus, missä poskipuna on aivan ehdoton! Kulmissa olen edelleen Bobbi Brownin vannoutunut fani, mutta ripsissä olen vaihtanut  Zuii Organicsin vegaaniseen ripsiväriin. Aluksi kesti tottua siihen, että kerroksia tulee laittaa useampi, jos haluaa täyteläisyyttä ripsiin. Iltapesuilla tämä “vaiva” palkittiin. Rakastan ripsivärejä, jotka on helppo pestä pois ja lähtevät ilman erityisaineita kasvojen puhdistusrutiineissani. 

Everyday Minerals meikkipohja, Ivory

Everyday Minerals oransihtavan pinkki poskipuna

Zuii Organics vegaaninen luonnonkosmetiikan ripsiväri

 

 

 

 

 

Leave a Reply