40 skandihelmeä Milanossa


The New Volvo XC40 R-Design - Crystal White w contrasting black roof_14The New Volvo XC40 R-Design - Crystal White w contrasting black roof_13

Sain kutsun pari viikkoa sitten Milanoon 80 hours Milan -tapahtumaan. Volvo Carsin järjestämä näyttely kokosi yhteen tämän hetken 40 kiinnostavinta skandinaavista brändiä. Jokainen joukkoon valikoitu sai tuoda näyttelyyn vain yhden esineen, joka ilmentää yritystä ja sen ajatusta parhaiten – oli se sitten muotia, teknologiaa tai muotoilua. 39 tarkoin kuratoidun näyttelyobjektin yhteydessä Volvo Cars julkaisi myös uusimman pienen citymaasturin XC40 kansainväliselle yleisölle.

Minun lempparini ja huomionarvoiset brändit tuosta kuumasta nelikympiköstä:
Swedish stockings ekologiset sukkahousut, Stutterheimin sadetakki, Stora Skuggan hajuvesi, Monica Försterin Skultunalle suunnittelema kukkaruukku, LA Bruketin tuoksut ja ihonhoitotuotteet, Kolsvartin laksritsikalat, Carina Seth Anderssonin Pallo-vaasi, Alexander Lervikin Tingestille suunnittelemat marmoriset käsipainot ja John Sternerin neuleet.

Ja tietenkin tuo Volvon pieni citymaasturi XC40, jossa on johdoton latauspaikka puhelimelle, koukku käsilaukulle, telineet 4 kahvikupille, iso kosketusnäyttö karttaohjelmalle, sisäänrakennetulle puhelimelle jne. Uudenlainen koodilla hoituva auton avaamissysteemi, jos haluan lainata autoani kavereille (auton avain on sisällä valmiina, mutta tekstiviestillä kaveri pääsee autoon sisälle.) Nuo ovat tuollaisia mukavuusasioita, mutta tunnetusti Volvohan on aina ollut turvallinen auto. Nyt uudessa Volvossa on kehitetty automaattitunnistus eteen pomppaaville lapsille tai hirville tai muille yllätyksille. Auto pysähtyy siis automaattisesti – wow! Ja tietenkin saman tyylinen hälyttävä tunnistus on teiden reuna-alueilla, jolloin väsynytkään kuski ei pääse kurvaamaan huomaamatta pientareelle tai keskiviivan yli.

One thought on “40 skandihelmeä Milanossa

Leave a Reply