Timberwisen modernit mosaiikkiparketit ja lattiamateriaaleista kierrätetyt Twise-kalusteet

Näyttökuva 2017-09-13 kello 21.15.46

Näyttökuva 2017-09-13 kello 21.37.24

Näyttökuva 2017-09-13 kello 21.14.47

Timberwise Design Parquet_ChevBone

Timberwise Design Parquet_Stripe

Tammi Design Parquet K2 by Harri Koskinen_KOLMIO

Timberwise Design Project_K2 Design wall by Ville Kokkonen_TXT

Timberwise Design Project_Twise chair_TXT wall
Alku vuonna muistatte kun esittelin teille jo ensimmäisen mammuttierän uusia kuvia Timberwiselle. Tänä kesänä jatkoimme yhteistyötä, kun kuvasimme heidän upouudet ja tänään Habitaressa julkaistut tuotteet. IGssä olikin tuossa elokuussa pieniä makupaloja, mutta laitan niitä nyt pian lisää, kun itse tuotteita saa jo näyttää. Niin top secretiä tehtiin silloin, että piti koittaa olla mahdollisimman hys hys.

Mutta ta daa nyt isosti:
Lankkuparketeista tuttu Timberwise lanseeraa Habitare-messuilla aivan uusia tuotteita. Nyt Taimberwise nousee myös seinille ja muovautuu kalusteiksi. Muotoilijat Harri Koskinen ja Ville Kokkonen ovat suunnitelleet Timberwiselle oivaltavat mallistot: miesten K2-konsepti koostuu tyylikkäistä lattioista ja design-seinämalleista. Muotoilijat ovat myös suunnitelleet Twise-kalusteita, joissa nimen mukaisesti parketille annetaan kakkoskierros kalusteen muodossa.

Twise-penkki ja K2-seinäelementit // design Ville Kokkonen // Timberwise
Twise-pikkutuoli ja K2-mosaiikkiparketit // design Harri Koskinen // Timberwise

New pictures for Timberwise K2 -collection
styling Susanna Vento
photos Mikko Ryhänen

One thought on “Timberwisen modernit mosaiikkiparketit ja lattiamateriaaleista kierrätetyt Twise-kalusteet

Leave a Reply