Luomuja unia Matrin kanssa // Habitare 2017

matri1_lowmatri2_low
matri4_low

Perjantai ja tämän viikon alku on sujahtanut Habitaressa Matrin seurassa. Viime vuonna Matri oli messuilla ensimmäistä kertaa, jossa heidän luonnonmukainen ja tyylikäs makuuhuonekonsepti sai hurjan hyvän vastaanoton. Terveellisen unen tarjoavat sängyt eivät ole vain laadukkaita patjoja ja sängynjalkoja – toimivassa kokonaisuudessa siihen saa samalla mittojen mukaan istuvat helmalakanat, vuodetekstiilit, irtopäädyt ja ympäröivät massiivipuukalusteet.

Viime vuonna pokkasimme Habitaren Kaunein osasto -palkinnon ja mietimme messujen alla, että sen parempaahan me ei enää pystytä. Mutta miten kävikään: osasto on kaunis kuin mikä, mutta Matrin uudet kalusteet ovat jotain uskomatonta! Jukka Halmisen ja Koko3:n kanssa yhteistyönä suunniteltu kalustekokonaisuus on täydellinen: Matrin näköinen, klassisen tyylikäs ja samanaikaisesti täysin ajassa ja ajaton. Ja mikä parasta – Suomessa valmistettu. Hengästyttävän hieno!

Jollekin olisi riittänyt jo tuo uutuus, mutta ei Matrille. Tänä vuonna saamme ensimmäisen niin luonnonmukaisen vuoteen, kun vain on mahdollista. Massiivipuurunkoisissa patjoissa on laadukas ja hengittävä jousisto, pehmusteena ylijäämä kookoskuitua ja luonnonkumipatjat – laadultaan sellaiset, joita aiemmin on käytetty yleisemmin vauvojen patjoissa. Kaikki puhtaat ja mahdollisimman eettiset ja luonnonmukaiset materiaalit ovat verhoilu luomupuuvillalla. Tämän terveellisempiä ja hyvän teon unia on vaikea löytää normaalista sänkymallistosta.

Ja tiesittekö, että vaikka Matri näyttää niin kauniilta ja tyylikkäältä, se ei suinkaan tarkoita hirmu hintoja – luonnonmukaisuus ja terveelliset unet ovat kaikkien oikeus. Namaste tähän, sanon minä <3

Luonnonmukainen Hilja-sänky ja Lempi-kalusteet // Matri

 

One thought on “Luomuja unia Matrin kanssa // Habitare 2017

Leave a Reply